מחפשים משהו קצת שונה מעוגת גבינה פירורים המסורתית? קבלו טוויסט בצורת עוגת גבינה פירורים עם... טחינה
מצרכים לבסיס ולפירורים:
300 גרם ביסקוויט טחון
150 גרם חמאה מומסת
כפית קפה נמס
מצרכים למלית:
400 מ"ל שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
½ כוס טחינה
100 גרם גבינת מסקרפונה
¼ כוס אבקת סוכר
מצרכים לציפוי:
1 כוס מהפירורים של הבסיס
חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים גרוסים
סילאן
טחינה לחיצה
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים פתיבר, קפה נמס וחמאה מומסת.
מוציאים כוס מהתערובת החוצה ומהדקים את השאר על תבנית קפיצית מרופדת נייר אפייה.
מקציפים יחד שמנת מתוקה עם פודינג וניל ומוסיפים לתוכה את אבקת הסוכר, הטחינה, והמסקרפונה, מקציפים עד לקרם אחיד ושופכים על הקלתית.
בקערה מערבבים את יתרת הפירורים עם פקאן גרוס ומפזרים מעל.
מזלפים מעל הכל סילאן וטחינה מעודנת.
*המתכון באדיבות טחינה בארכה מעודנת
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים