מרק עגבניות וקצח

ערן גולני, השף של רשת בתי הקפה ''פרש קיטשן'', עם מתכון למרק עגבניות סמיך, מבריא וטעים מחומרים טבעיים בלבד, לחורף חם ונעים

13/12/2015
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

מרק עגבניות פרש קיטשן. צילום: נמרוד סונדרס

חומרים ל-5 מנות

2 בצלים בינוניים

4 שיני שום

2 קישואים בינוניים

5 עגבניות

2 ענפי תימין

1/2 ליטר ציר ירקות

1 כפית קצח

1/2 כפית זרעי כוסברה

2 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 כף סוכר

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות בחיתוך גס.

מאדים היטב את הבצל והשום בסיר גדול, מוסיפים את ענפי התימין ושאר רכיבי התיבול.

מוסיפים את הקישואים והעגבניות ומבשלים היטב כשעה לפחות.

לבסוף, מוסיפים את הקצח וטוחנים.

 בתיאבון!

***

 רשת בתי הקפה "פרש קיטשן" משיקה תפריט מרקים מיוחד שהרכיב השף ערן גולני. המרקים יוצעו במחיר של 15 שקלים למנה (330 מ"ל) בכל סניפי הרשת.

בין המרקים שיוצעו בתפריט החדש:

מרק אפונענע - מרק יוצא דופן המחבר בין טעמיה העשירים של האפונה לבין הרעננות העדינה של הנענע.

מרק מינסטרונה קלאסי - המרק האיטלקי המסורתי שכולל מגוון ירקות חורפיים.

מרק חרירה - מנת מרק שהיא ארוחה שלמה. הישר מחצר המלך במרוקו, מרק עשיר בירקות ובעשבי תיבול.

מרק עדשים בסגנון הודי - מרק עם טעמים וניחוחות הודיים המכיל קוקוס, מגוון סוגי עדשים ושלל תבלינים.

מרק עגבניות וקצח - מרק עגבניות ביתי ונעים עם טוויסט מעניין של קצח.

מרק כתום וג'ינג'ר - מרק של ירקות כתומים וג'ינג'ר מרענן.

צילום: נמרוד סונדרס




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה