אצל נאג'י

הוזמנתי לארוחה אצל נאג’י באבו גוש. האמת, לא מתה על חומוס ולא ידעתי מה זה מקלובה, אבל עדיין היה שווה

30/01/2011
הדר אוקנין קבלו עדכונים מהדר
  • RSS

אף פעם לא התעלפתי על חומוס.

זה לא שלא אהבתי, פשוט לא הבנתי מה ההתלהבות סביב המוצר הזה (אל תסקלו אותי, אבל אני גם לא מתה על פלאפל).

תמיד כשהציעו לי לבוא "לנגב חומוס", העדפתי אוכל איטלקי או אסיאתי.

אז הוזמנתי לארוחה אצל נאג’י באבו גוש.

נו שויין, הלכתי בשביל החברה ובשביל הבשרים - בטח לא בגלל החומוס.

מקלובה = הפוכה

איך שהגענו נפרשו על השולחן עשרות סלטים:

טחינה, כרוב, חצילים, טורקי, חמוצים, טאבולה, סלט ערבי, וכמובן – חומוס!

הטחינה הירוקה הייתה מעולה, סלט הדלעת, שנתקלתי בו לראשונה - היה מטמטם, הפיתות עם הזעתר, הפיתות עם השום…

''

''

''

אבל החומוס?! שווה לנסוע בשבילו עד אבו-גוש.

כן, כן, התענגתי על החומוס עם הפטריות והצנוברים שהצמדתי אליי.

''

ואז הגיע הרגע שכולם חיכו לו: המקלובה!!!

פייר, עד אז בכלל לא ידעתי מה זה מקלובה.

מסתבר שמקלובה = הפוכה, וזאת בעצם מהות המנה.

''

''

''

לא נפלתי מהמקלובה, אבל אחריה הגיעו כל מיני תבשילים שמאוד אהבתי:

סיניה - תבשיל בשר וטחינה/ תבשיל בשר ועגבניות (שתי האופציות הגיעו), ועוף ממולא באורז, צנוברים ועוד – ממש טעים.

הגיעו גם ממולאים, אבל פחות התחברתי אליהם. לא אהבתי את התיבול, וגם לא היה בפנים בשר.

''

''

כבר התפוצצנו כולם, אבל לא יכולנו לסרב למה שבדרך אלינו….

בשר!!!

סטייק אנטריקוט וצלעות שהגיעו היישר מהאיטליז של נאג’י ממול למסעדה. בשר טרי, עסיסי, רך, עשוי בדיוק כמו שצריך!!!

''

קיבלנו את הקינוחים המסורתיים:

צלחת בקלאוות שהיו חביבות, קרם בוואריה שהיה מצוין, מלבי נחמד ומוס שוקולד שהייתי מוותרת עליו...

''

''

''

על הסלטים והבשרים אני נותנת ציון 4 מתוך 5.

על התבשילים אני נותנת ציון 3 מתוך 5.

ציון ממוצע = 3.5 מתוך 5.

לבלוג של הדר אוקנין




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה