שקשוקה מרגז

השף אביב משה מארח את סיון קליין במטבח ומכין מנה ישראלית קלאסית: שקשוקה מרגז אדומה לוהטת עם חלמון נוזלי שקורא לתנועת הניגוב עם הלחם

25/05/2015
ערוץ האוכל קבלו עדכונים מערוץ
  • RSS

>> צפו בסרטון מתוך התוכנית "מועדון ארוחת הבוקר עם אביב משה":

מרכיבים

שמן זית

3 שיני שום פרוסות

1 כף פלפל ירוק חריף קלוי וקלוף

6 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות

1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן

מלח

5 חלמוני ביצה

1 כף שמן זית

2 נקניקי מרגז פרוסים לפרוסות


אופן ההכנה


1. מטגנים את שיני השום והפלפל החריף במחבת עם שמן זית.

2. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-10 דקות.

3. מוסיפים את הפפריקה והמלח.

4. מניחים בזהירות את החלמונים על גבי העגבניות ומכסים ל- 3 דקות.

5. מקפיצים בשמן זית את פרוסות המרגז ומניחים מעל השקשוקה.

6. מגישים עם מעט פטרוזיליה קצוצה ופלפל חריף קצוץ, לצד לחם לבן טרי.


** רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל **

>> להורדת האפליקציה לאייפון לחצו כאן

>> להורדת האפליקציה לאנדרואיד לחצו כאן




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה