עוגת שוקולד ביתית קלה להכנה

פאולין שובל מסבירה ומדגימה איך להכין עוגת שוקולד פשוטה בכמה דקות עבודה וללא צורך במיקסר

09/11/2014
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

.

מרכיבים (לתבנית 26 ס''מ):

½1 כוסות קמח

½ כוס קקאו

1 שקית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

½ כוס סוכר

200 גרם חמאה רכה

½ כוס חלב

½ כוס קפה חזק

2 ביצים

1 כף תמצת וניל

½ כוס אבקת קוקוס לציפוי התבנית

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. משמנים את התבנית ומצפים אותה באבקת קוקוס.

2. בקערה, מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, הסודה, הסוכר והקקאו.

3. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את החלב ואת הקפה בהדרגה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

5. יוצקים את התערובת לתוך תבנית האפייה, מכניסים אותה לתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות. אופים במשך חצי שעה או עד שהקיסם יוצא נקי.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה