יש מקום במקרר: הפתרון החדש ליוגורטים

הוא טעים, בריא ומרענן, משתלב נפלא עם כל תוספת – ועכשיו מגיע באריזה חדשה: יוגורט BIO לבן של Muller היחיד מ-100% רכיבים טבעיים בקרטון למזיגה ולשימוש חוזר, לנוחות מושלמת מדי יום

13/03/2014
מדור שיווקי קבלו עדכונים ממדור
  • RSS

טעמו הרענן, המרקם הנפלא והיתרונות הבריאותיים הרבים שהוא מציע, הפכו את היוגורט לחלק בלתי נפרד מסדר היום של כל משפחה שנהנית משמירה על אורח חיים מאוזן. רביעיות היוגורט הלבן הפכו כבר מזמן לדיירות קבע במקררים הביתיים – אז אם אנחנו כל כך אוהבים יוגורט, מדוע לא לקנות אותו באריזה משפחתית נוחה וחסכונית?

תכירו את אריזת המזיגה החדשה של מולר: אריזת 1 ליטר המשדרגת את חווית היוגורט היומית ומציעה יתרונות רבים: מחסכון במקרר וסגירה חוזרת ועד לצרכנות חכמה, ירוקה וחסכונית יותר. המזיגה מאפשרת שליטה על כמות היוגורט הנצרכת ומונעת בזבוז. היוגורט הוא אותו יוגורט טעים, במרקם שמותאם למזיגה, ושמתאים לשילוב עם כל התוספות האהובות עליכם: גרנולה, פירות טריים או יבשים, דגני בוקר, דבש או סילאן ועוד ככל העולה על הדמיון.

מולר ביו יוגורט למזיגה

היוגורט שהולך איתך לאורך היום

אורח חיים בריא מתחיל כבר על הבוקר, עם ארוחת בוקר טובה שעוזרת לנו לצאת אל היום שלנו עם המון אנרגיה חדשה. היוגורט הלבן של מולר, שעשוי מ- 100% רכיבים טבעיים ויש בו רק 1.7% שומן, בתוספת גרנולה, פירות, דגנים או דבש ואפילו ממש כמו שהוא, הוא פתרון נפלא לארוחת בוקר משביעה מצד אחד, אבל מספיק קלילה מצד שני, שתאפשר לנו לצאת אל היום בתחושה טובה ואנרגטית.

האריזה החדשה של מולר עם האפשרות לסגירה חוזרת מאפשרת להמשיך וליהנות מהיוגורט לא רק בבוקר בבית, אלא גם בעבודה (לוקחים קרטון אחד למשרד בתחילת השבוע, והנה ארוחות הבוקר מסודרות לכל השבוע), וכארוחת ערב קלילה לכל המשפחה – כל אחד מוזג מהיוגורט כרצונו (כי לא תמיד אנחנו רוצים לחלוק גביע).

מדוע היוגורט בריא למשפחה?

בישראל, היוגורט נחשב לאחד ממוצרי המזון האהובים. "היוגורט הינו מזון מסורתי, המהווה חלק חשוב ביותר ביסודות התזונה הים תיכונית, תזונה הידועה מחקרית כקשורה באריכות חיים ובהקטנת תחלואה ותמותה", אומרת לימור בן-חיים, תזונאית המותג Muller.

"יוגורט הינו מקור לערכים תזונתיים כמו חלבון בעל איכות ביולוגית גבוהה, סידן בעל זמינות וספיגה גבוהה, ויטמינים, מינרלים ועוד. כל אלה הם רכיבים תזונתיים החיוניים לגדילה, התפתחות ובריאות של פעוטות, ילדים, בוגרים וקשישים גם יחד", מסבירה בן-חיים. "מחקרים רבים מראים כי נוכחות חיידקים פרוביוטיים מזנים שונים הינה בעלת השפעות פיזיולוגיות על מערכות הגוף השונות". הנה חמש מערכות בגוף שהיוגורט מיטיב איתן:

  1. מערכת החיסון: צריכה של יוגורט קשורה בעליה במדדי חיסון, בקיצור ימי מחלה על רקע זיהומים חיידקיים במערכת העיכול, מניעת תופעות לוואי של טיפול אנטיביוטי והגברת אפקטיביות טיפול כנגד חיידק הליקובקטר פילורי, הגורם לדלקות בקיבה.
  1. מערכת העיכול: יוגורט BIO הינו מזון בעל הרכב המסייע לעיכול יעיל וקל יותר. הוא מסדיר את קצב מעבר המזון במעיים ובכך יכול לתרום לסדירות פעילות מערכת העיכול. חיידקי היוגורט מפרקים את הלקטוז - סוכר החלב - ובכך מפחיתים את ריכוזו בלפחות 30%. כתוצאה מכך אפילו אנשים הסובלים מרגישות ללקטוז, מדווחים כי הם יכולים לצרוך יוגורט טוב יותר.
  1. מערכת השלד והעצמות: יוגורט ומוצרי חלב אחרים הינם מקור תזונתי משמעותי בתפריט המערבי לסידן זמין, החיוני, כידוע, לבניית העצמות עד גיל ההתבגרות ולשמירה על מסת העצם בהמשך החיים. חומציות היוגורט משפרת את ספיגת הסידן והופכת אותו למקור כמותי ואיכותי מצוין לסידן.
  1. מערכת הפה והשיניים: צריכה של יוגורט נמצא קשורה להקטנת הסיכון לעששת ולמניעת התפתחות ריחות רעים מפה (הליטוזיס).
  1. מערכת האלרגיה: יוגורט ביו הוכח כמקטין את הסיכון להתפתחות מצבי אלרגיה שונים, הן בקרב פעוטות והן בקרב נשים הרות. השפעה זו קשורה כנראה לנוכחות החיידקים הפרוביוטיים שביוגורט, הגורמת לאיתגור מערכת האלרגיה, בעקר בקרב פעוטות וילדים.

.

לקבלת קופון ליוגורט Bio למזיגה 1.7% שומן ב-12 ₪ בלבד - לחצו כאן 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה