מצרכים:
10 פלפלים אדומים
4 יעגבניות חממה
1 בצל שלם
3 כפות שום
כף אורגנו
2 כפות פטרוזיליה
כף טימין
מלח פלפל
אופן ההכנה:
יש לשטוף ולנקות פלפלים אדומים מזרעים,לצלות בתנור טוב טוב,
לטגן את כל המרכיבים (לא לשרוף) עד ליצירת ממרח.
יש להוסיף מים לכיסוי כל המרכיבים ועוד גובה של 3 ס"מ
מרתיחים ושומרים על אש נמוכה 30 דקות,
מוסיפים 200 מ"ל שמנת ומרתיחים שוב
מסננים מעשבי תיבול, טוחנים, מסננים ומתקנים תיבול.
.
* ואם אין לכם כוח להכין לבד, אתם מוזמנים למסעדת ננה, ברח' אחד העם 1 בשכונת נווה צדק בתל אביב, שיוצאת כעת עם תפריט חורף חדש.
.
>> לעוד מתכונים לחורף