איך מכינים גלידה בבית?

למרות שגלידה נתפסת כמאכל קייצי, היא משמחת גם בשאר עונות השנה. קבלו 3 מתכונים פשוטים וטעימים לגלידות ביתיות שיחממו את הלב

28/10/2013
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

כתיבה: אביגיל פולק כהן

אמנם חום יולי-אוגוסט כבר עבר, וטוב שכך, אבל לגלידה ביתית ואיכותית לא צריך סיבה מיוחדת. אין כמו הטעם של גלידה שהכנתם בבית, והבשורה המשמחת היא שההכנה ממש פשוטה ומהירה. אם מגיעים אורחים, זה קינוח מנצח, וכמובן גם מתאים לילדים ובריא יותר מכל גלידה שתקנו בחוץ, רק אל תשכחו להכין אותו מספיק שעות מראש ולשים במקפיא.

3 מתכונים מנצחים של גלידות ביתיות:

גלידת יוגורט אוכמניות וחמוציות

גלידת חמוציות

מרכיבים:

1 שמנת מתוקה 32%

1 יוגורט בטעם טבעי

כוס אוכמניות קפואות או 3 כפות מלית אוכמניות

חצי כוס חמוציות

אופן ההכנה:

במיקסר להקציף שמנת עם יוגורט.

להוסיף אוכמניות ולהקציף עוד מספר שניות.

בקערית הגשה או כוס לשים בתחתית חופן חמוציות, לצקת מהגלידה ולהקפיא ל-5 שעות.

לפזר מעט חמוציות ולהגיש.

מקפא יוגורט ושזיפים

מקפא יוגורט ושזיפים

מרכיבים:

2 יוגורט טבעי

חצי כוס שמנת מתוקה

חצי כפית שטוחה אבקת סוכר או ממתיק

3 שזיפים חתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

במערבל ידני לערבל יוגורט עם שמנת ואבקת סוכר.

להוסיף את השזיפים ולצקת לקעריות הגשה.

להקפיא כ-6 שעות ולהגיש.

גלידת קפה ועוגיות

גלידת קפה ועוגיות

מרכיבים:

1 שמנת מתוקה

חצי כפית נס קפה לא מגורען

2-3 עוגיות שוקולד צ'יפס מפוררות

אופן ההכנה:

להקציף במיקסר את השמנת עם הנס קפה.

להוסיף את שברי העוגיות ולערבב.

לצקת לקעריות הגשה ולהקפיא כ-6 שעות.

לפזר מעל מעט עוגיות מפוררות ולהגיש.

***

לקבלת תפריט אישי מאוזן המשלב את האוכל שהילד שלכם אוהב - לחצו כאן.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה