פילה סלמון ברוטב סילאן והדרים

מחפשים מנה עיקרית קלה ומהירה לראש השנה? מצאתם!

19/08/2013
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

מתכון פילה סלמון ברוטב סילאן והדרים

חומרים ל-5 מנות:

5 יחידות פילה סלמון, 180 גרם ליחידה

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

150 מ"ל סילאן

150 מ"ל מיץ תפוזים – מערבבים ביחד עם הסילאן

פילטים של תפוז משני תפוזים

אופן ההכנה:

מורחים על תבנית אפיה שמן זית ומפזרים מעט מלח גס

מניחים מעל את נתחי הסלמון

מורחים כל נתח ברוטב הסילאן והתפוז ומשרים כשעה

מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים את הדג כ-8 עד 10 דקות

מניחים על צלחת הגשה נתח סלמון אחד, יוצקים מעט רוטב סילאן שנשאר

ומגישים לצד פילטים של תפוז

* המלצת השף: רצוי להגיש עם שעועית ירוקה ופרוסות תפוחי אדמה אפויות

בתיאבון!

המתכון באדיבות השף חיים דיין, מלון רויאל רימונים ים המלח

.

מחפשים עוד מתכונים - לראש השנה ובכלל? עקבו אחרינו גם בסלונה אוכל בפייסבוק

סלונה אוכל בפייסבוק

צילום: חיים דיין




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה