סלט פסטה מקורי וטעים

במקום להשתמש בפסטה קצרה ומשעממת, למה שלא תכינו סלט פסטה עם רביולי? אורלי כהן לקחה רביולי במילוי גבינות, הוסיפה לו טעמים וצבעים, ויצרה מנה טעימה ומקורית

18/07/2013
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

כתיבה: אורלי כהן

סלט רביולי

כשמסתכלים על הסלט הזה מבינים מדוע אני קוראת לו סלט רמזור. שילוב של עלים ירוקים (חסה, רוקט, עלי בייבי, תרד או שילוב שלהם), עגבניות שרי תמר מתוקות ורביולי גבינות טרי המעניק את הצבע הצהוב. מנה מרהיבת עין, טעימה, ולא פחות חשוב - מהירת הכנה.

המרכיבים:

1 שקית לקט לסלט ירוק

1 חבילת רביולי טרי שטראוס במילוי גבינות

12-15 עגבניות שרי תמר חצויות או מחולקות ל-4 (תלוי בגודלן)

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות

2 כפות זיתים שחורים קצוצים או טפנד

2 כפות שמן זית

1 כף מיץ לימון

מלח גס, פלפל גרוס לפי הטעם.

מרכיבים לסלט

אופן ההכנה:

  • לבשל את הרביולי במשך דקה אחת, לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף היטב, להוסיף כף שמן זית ולערבב בעדינות כדי למנוע הידבקות הרביולי.
  • להניח להצטנן למשך 5-10 דקות.

הכנת הרביולי

  • להניח בקערת הגשה לפי הסדר: עלים, רביולי, עגבניות ופלפלים.
  • לזלף כף שמן זית, מיץ לימון ולתבל במלח ופלפל.
  • לפזר את הזיתים ולהגיש.

גיוון:

ניתן להוסיף לסלט פלפלים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות דקות (אדום וצהוב).

התוצאה הסופית

בתיאבון!

חיים וטעים!

לעוד מתכונים באתר שטראוס שלי ובעמוד הפייסבוק של שטראוס




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה