אבל הכי טעים זה להכין כרובית

הפשטידה של אביגיל, המאפינס והפסטה של אורלי, המרק של עידית, האלו גובי של תמר, הכרובית העטופה של נועה והקציצות של חיה. הבלוגריות של סלונה מגישות: 6 מתכונים ושיר

16/01/2013
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

פשטידת כרובית של אביגיל פולק כהן

פשטידת כרובית ובטטה קלת הכנה, בריאה וטעימה. ופרחי כרובית אפויים ללא שמן. >> למתכון המלא

.

.

.

.

.

.

מרק כרובית בתוך לחמניה של עידית מילים

בערב אני מגישה מרק. ריחו עטף את הבית. הסתלסל וכרך עצמו סביב הכאבים והפחדים כתחבושת לבנה. מרק של כרובית. את המרק אני מוזגת בתוך לחמניה עגולה. את הפנים הרך חפרו הילדים באצבעות קטנות אוכלים וחופרים. מפנים מקום למרק החם, המרפא. >> למתכון המלא

.

.

.

.

.

מאפינס כרובית של אורלי כהן

אלו הן למעשה פשטידות קטנות, מלאות בבריאות: כרובית, שיבולת שועל ושקדים. >> למתכון המלא ובבלוג של אורלי גם מצאנו מתכון ישר יותר, לפסטה עם כרובית, בטטה ופירורים.

.

.

.

.

.

אלו גובי של תמר געש

קארי כרובית ותפוחי אדמה - מתכון מהמטבח ההודי. >> למתכון המלא

.

.

.

.

.

.

כרובית עטופה בבצק עלים של נועה פאר

שקית ההפתעה היא למעשה לחם טעים, ממלא ומנחם ובתוכו כרובית מטובלת וחמה. מנה שמתאימה לארבעה אנשים לפחות ויכולה לשמש כמנת פתיחה או כמנה עיקרית, תלוי כמה רעבים ומה שמים בפנים. >> למתכון המלא

.

.

.

.

.

שיר לסיום

חיה סדן היא לא בלוגרית אוכל, ובכל זאת זכתה להיכנס לפוסט הזה בזכות שיר - קצת עצוב - שכתבה על קציצות כרובית. שיהיה לכם מה לקרוא בזמן שאתם אוכלים את כל הכרוביות האלה.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה