האם בשר מזיק לבריאות?

שירלי בר, מומחית לתזונה טבעית ורו פוד, בטוחה שבשר מזיק, ומונה 3 סיבות מדוע כדאי להפסיק לאכול ממנו או לפחות להמעיט. יש גם מתכון משגע לפטריות "בשרניות" ממולאות

02/01/2013
שירלי בר קבלו עדכונים משירלי בר
  • RSS

יש 3 סיבות עיקריות מדוע כדאי לוותר על אכילת בשר:

1. עיכול הבשר מעייף ומתיש את כל המערכות בגוף וגורם לנו להזדקן בטרם עת

2. יש בבשר כמות אדירה של רעלים. בהם חומרים שנועדו לשמור את המרקןף הצעב והטעם, חומרים מרככים, חומרים מייצבים, חומרי שימור ועוד

3. אכילת בשר מגדילה בצורה דרמטית את הסיכון להשמנת יתר ולמחלות כרוניות רבות, כגון מחלות לב, סוכרת וסרטן.

רוצים לשמוע עוד? צפו בסרטון ההדגמה שהכנתי:

מתכון לפטריות בשרניות ממולאות בגבינת שקדים ועגבניות

המצרכים למשרה פטריות:

רבע כוס רוטב סויה או תמרי אורגני

שתי כפות שמן שומשום בכבישה קרה

רבע כוס מים

המצרכים לגבינה:

1 כוס שקדים קלופים שהושרו למשך 8 שעות

רבע כוס אגוזי ברזיל מושרים

1 כף שימרי בירה

מיץ מחצי לימון

קמצוץ מלח ים טבעי או מלח הימלאיה

1 כוס מים

3 פטריות פורטבלו גדולות

1-2 עגבניות קצוצות

1-2 גבעולי טימין

אופן ההכנה:

1. מסירים את הרגל מהפיטריות ומשרים במשרה למשל שעה, לפחות

2. מכניסים את החומרים לגבינה לבלנדר ומערבלים עד קבלת מרקם רך וקטיפתי, אם יש צורך, אפשר להוסיף מעט מים.

3. ממלאים את את הפטריות בגבינה ומפזרים מעל את העגבניות הקצוצות ועלי הטימין.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה