לביבות גזר
רכיבים (ל-20 לביבות):
4 גזרים
1 בצל סגול קטן
2 כפות קמח
5 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כף כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה:
מקלפים את הגזר ומגרדים בפומפייה, חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מכניסים את כל הרכיבים לקערה ומערבבים.
מכינים לביבות מהתערובת.
מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ) ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
מוציאים את הלטקס מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
.
לביבות פסטו וזיתים
רכיבים (ל-20 לביבות):
2 תפוחי אדמה גדולים
2 כפות קמח
5 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
1 בצל בינוני
1 כוס זיתי קלמטה
75 גרם רוטב פסטו
1 כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
מגרדים בפומפייה את התפו"א, קוצצים את הבצל לרצועות דקות, מגלענים את הזיתים וקוצצים, מכניסים הכל, כולל הפסטו, לקערה ומערבבים.
מכינים כדורי לביבות מהתערובת ומטגנים במחבת עם שמן בגובה של כ-1 סנטימטר כ- 3 דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
.
לביבות בטטה
רכיבים (ל-20 לביבות):
2 בטטות גדולות
1 בצל קטן
2 כפות קמח
5 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כף כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה:
מגרדים בפומפייה את הבטטות, חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומערבבים את כל שאר החומרים בקערה.
מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ), מכינים לביבות מהתערובת, ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
.
לעוד מתכונים ללביבות